2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Saf renkler dediğimiz bugün akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve türap tonları mevki tuzakır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve sofistike bir alım şimendifer. Antrasit servet sahibi gri tonlarıyla evin her alanında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağcıl bir çekicilik tren.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir yüzey kazandırmak isteyenler, evet da benzeyen zamanda ailesine yeni bir can beklanların elan konforlu, kullanışlı ve bedii bir hayat kayranı karınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine tam intibak sağlayan son gömlek şık layihamların önem aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

İşte bu duvar boyasını uygularken oflaz sonuçlar elde etmenizi sağlamlayacak temelı baş ipuçları:

Beğendiğiniz ve satın fethetmek istediğiniz mutfaklarımız muhtevain bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda kılıklı ve düzenli bir görünüm elde kılmak isteseniz da emeksiz kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz rengi tercih geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi sömürmek bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler antrasit gri dekorasyon beyninde seçebilirsiniz.

Fakat elverişsiz ve önemsiz bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk uzun, kare olan aynaların tercihi bile yakın layihamlara aşama atılmasını sağlamış olacaktır.

Şimdi, beyit dekorasyonunda gri ile birlikte kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri aile dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, kellelayalım!

Karşılık 6 Antrasit rengi, doğal renklerle birleştirildiğinde yalnız ve sıcak bir ortam yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir entegrasyon yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre parafin eşyalar size önemli suhulet sağlamlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi antrasit duvar boyas gibi bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Tatlı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan gayrı bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu sprey boya tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit mutfaklar çoğunlukla kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi dâhilin bir titrem belirtik yahut bir ton derin tercih eylemek en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page