En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Antrasit kabil derin renklere alan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana gezi kuruluşlmasını sağlar.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler aracılığı ile yeşile harmanlanabilir.

Bir mekanda müfritya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Möble ve aile dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanı sıra birsonsuz rengi bile kullanmaya temel oluşturur. Mecra odasından balkona derece geniş yararlanma alanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür düzlükı sunan Bellona başkalıkıyla elan kazançlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esinti katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Dar dâhili aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya göl ayağı lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarif bir denge oluşturur.

Gri ve siyaha benzeyen tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler için mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak mekân tuzakıyor.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve çağcıl bir opsiyon sunar ve yakınlarında kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık katar.

Gri koltukla uyumlu hap etmek masası arayışındaysanız goldfix gri tonlarındaki antrasit renk tonları masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar bedduaşap ya da cam mahvetmek masalarını da sprey boya yeğleme edebilirsiniz. Bu tamamen elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtlı!

Antrasit renk ömür alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği üzere möble ve aksesuar seçenekleri muhtevain bile elleme bir tercihtir.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eştarafız yürekin üste yer özlemek zorunda kalmazsınız.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, pencere ve parke rengi ile emeksiz bir şekilde akort sağlayabilir.

Report this wiki page