goldfix Günlükler

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar süresince yürek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat alanınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışdataş yapabilirsiniz!

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ev muhtevai tenvir sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu üslup armatürler antrasit rengin derin ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Tatlı ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı ferah yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak bâtınin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve hamam bir harmoni katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve hamam bir dünya oluşturur.

Derin gri odaklı antrasit renk tonları bir ev bark dekoru yapmayı ve seçeceğiniz başka renkler yardımıyla alanda yumuşak geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk antrasit duvar boyas tercihlerinizden biri meydanda gri olmalı!

Ancak ve çağdaş stilli temaşa eden detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dünyaarı yansımasını esenlar.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle filinta bir cazibe oluşturan beyaz zehir rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sayesinde kullanıcıların her adım ötümlü ve davetkar oluyor.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir abra katkısızlanabilir.

Antrasit renk aile dekorasyonunda çağdaş ve ince bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yapmacık renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Minimalist tasavvurın esas ilkesi olan az yalnız tesirli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Buz mavisi keyif veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir kucak tekvin etmek muhtevain duvarlarınızda kullanacağınız antrasit gri dekorasyon ilk renkler beyninde konum almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi berenarı uygun bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page